Те били заловени по време на "оперативка" за разпределение на

...
Те били заловени по време на "оперативка" за разпределение на
Коментари Харесай

Спипаха наркодилъри по време на ”оперативка”

Те били хванати по време на "оперативка " за систематизиране на дрогата, с която търгували, заяви шефът на Спецпрокуратурата Иван Гешев.

Бандата търгувала с марихуана и с метамфетамини. Те пробвали да наложат монопол на пазара на дрога в района. Случвало се да пребиват дилъри, които продавали шано. Групата е налагала нарко монопол по "силов и жесток метод " на територията на Търново, сподели представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Обвиненията най-вероятно ще бъдат за - управление и присъединяване в ОПГ за продажба и разпространяване на опиати и силови дейности, прецизираха от прокуратурата.

При акцията са претърсени 23 адреса, на които са открити марихуана, пико и други опиати. Открита е и преносима лаборатория за пико.

По думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов става все по-добър синхрона и резултатите на органите на реда и прокуратурата, а интервенцията демонстрира, че по казуса с наркоразпространението се работи "системно и целеустремено.

По проблема с проведената незаконна група, която е правила стопански закононарушения свързани с реекспорта на медикаменти, и по други сродни проблеми работи с изключение на прокуратурата и изпълнителната власт в лицето на разнообразни органи от разнообразни министерства, с които работим много интензивно, сподели Гешев. Повече информация ще има идната седмица.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР