Земеделски форум Фермата: Агроиновации и тенденции“ ще се проведе на

...
</TD
>Земеделски форум Фермата: Агроиновации и тенденции“ ще се проведе на
Коментари Харесай

Земеделски форум в Пловдив ще представи иновациите в сектора

Земеделски конгрес " Фермата: Агроиновации и трендове “ ще се организира на 21 февруари 2024 година в Международен панаир Пловдив.

Събитието е проведено от сп. Enterprise и е част от съпътстващата стратегия на интернационално ревю АГРА 2024. Изложението АГРА се провежда под егидата на Министерството на земеделието и храните.

Във конгрес " Фермата: Агроиновации и трендове “ присъединяване ще вземат специалисти от Министерството на земеделието и храните, представители на аграрни организации и на финансиращи институции, които ще приказват за:

- развиването на земеделието в България в границите на програмния интервал 2023-2027 г.;

- зелените и устойчиви практики в агросектора като част от целите на ЕС;

- развиването на новите технологии и нововъведенията в помощ на стопанина;

- благоприятни условия за финансиране на аграрни действия посредством европейските средства и финансиращи институции.

Лекторите ще разясняват пред участниците в събитието какви са главните детайли на стратегическия проект за развиване на земеделието и селските региони на България и какво планува новата Обща селскостопанска политика на Европейски Съюз (ОСП), заложена в основите на българския стратегически проект.

Присъствие на аграрни конгрес " Фермата: Агроиновации и трендове “ изисква предварителна регистрация. Участието на земеделските производители е гратис. Подробности за регистрацията и цените на билетите за участници, които не са аграрни производители, можете да видите на уеб страницата на форума.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР