Здравко Дечкин отново застана пред пловдивския Апелативен съд, предаде

...
</TD
> Здравко Дечкин отново застана пред пловдивския Апелативен съд, предаде
Коментари Харесай

Дечкин отново избегна присъдата

Здравко Дечкин още веднъж застана пред пловдивския Апелативен съд, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

През октомври предходната година, В правосъдната зала както през вчерашния ден, по този начин и през октомврийското дело, не се яви основният очевидец Тони Михайлов, който е в неопределеност в чужбина, макар многократните призовавания и благоприятни условия за търсене от външно министерство, които магистрите дадоха.

След информации от Главна дирекция " Изпълнение на наказванията " (ГДИН) и Национална Следствена Служба (НСлС) се откри, че Михайлов не пребивава в страната, и не е бил открит на адресите, на които е регистриран. 

Вчера майката на Михайлов - Мария, бе призована като очевидец, и бе разпитана от тричленния състав на съда за местонахождението на сина й. Според Михайлова със сина й не са в положителни връзки от години, като не поддържа връзка нито с него, нито с внуците й. Михайлов е имал записана компания за почистващи услуги на територията на България, с която е работил в Нидерландия, само че майка му твърди, че няма информация дали компанията е прекратила активност или към момента е настояща. 

Тричленният състав на съда съобщи, че ще бъде направена незабавна информация на всички мобилни номера, които са били употребени от Михайлов и неговата майка за 6 месеца обратно от датата на съвещанието. Съдийския състав изиска и информация от НБГ " Население " за роднински връзки на Михайлов, и информация от Търговския регистар за компанията на Михайлов " Севън Клин ". 

Plovdiv24.bg  припомня на читателите си, че Здравко Дечкин получи от Окръжен съд - Пловдив наказване от 16 години отнемане от независимост за обир, съпроводен с ликвидиране. Той бе приет за отговорен в това, че на 30.09.2009 година в Пловдив, като причинител, в съучастничество със сина на потърпевшата - Георги Балабанов (починал на 15 юни 2012 година при катастрофа), последният като подстрекател, е лишил непознати движими движимости – дамска чанта, мобилен телефон, пари, документи на обща стойност 760 лева от владението на Виолета Балабанова, като е използвал за това мощ и грабежът е съпроводен с убийството на дамата.

Делото се отсрочи за 28 март в 14:00 ч. заради неявяването на Михайлов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР