Здравейте, любима медия. Пиша ви, чакайки вече 2 часа в

...
</TD
>Здравейте, любима медия. Пиша ви, чакайки вече 2 часа в
Коментари Харесай

Сигнал: Ще си търся правата за тази простотия!

Здравейте, обичана медия. Пиша ви, чакайки към този момент 2 часа в Созопол с дете на 5г. и майка ми, която е на 56 година Запазени билети имаме за отиване и връщане Пловдив - Созопол и Созопол - Пловдив. Както следва - тръгване на 26.08. от Пловдив и тръгване на 30.08. от Созопол.

Така четец на Plovdiv24.bg стартира описа си за това, което е претърпял през вчерашния ден следобяд. Човекът се свърза с нас малко след 15,00 часа:

Чакаме автобуса на уреденото място в Созопол 30 минути по-рано. Идва автобус в 13.15 часа, на който на табелата написа всичко друго, само че не и Пловдив и като последна дестинация е дадена София.

Няма чиновник на " Юнион Ивкони ", който да разгласи че автобусът е за Пловдив или да даде някаква информация. При което отивам с билетите при водача, питайки го дали е за Пловдив и подавайки му билетите, а отговорът е " Рейсът за Пловдив ще пристигна след мен " и по този начин оставаме да чакаме до 13:30 ч., само че различен автобус няма.

Звъня във компанията, а оттова ми оповестяват, че това е бил рейсът и до 18,00 часа различен няма и че не могат да го върнат. В последна сметка разновидностите са ни 4 часа да висим с малко дете и това е... продължаваме да висим.

Лично аз ще си потърся правата по правосъден или по различен път за тази дивотия. Ще изчакаме и ще се приберем, уповавам се. Но във компанията имат съществени проблеми с връзката. Като цяло страдат единствено клиентите. Моля за публичност на казуса, тъй като не е индивидуален случай. Благодаря прекрасен и прелестен ден. Прикачвам фотоси със билетите ".

Очаквайте отговора на превозвача.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР