Заради силен порив на вятъра дърво падна върху пейка на

...
</TD
>Заради силен порив на вятъра дърво падна върху пейка на
Коментари Харесай

Призоваха пловдивчани да се въздържат от излизане!

Заради мощен ентусиазъм напразно дърво падна върху скамейка на ул. " Богомил “ 67. В момента там е имало четири деца. Почти незабавно е пристигнала кола за спешна помощ, както и екип на " Гражданска отбрана “. Едно от децата е откарано за обзор. Това е по данни на " Градини и паркове “, които също стремително се отзоваха на сигнала.

До момента в общинското дружество е постъпил още един сигнал за паднало дърво – до кръстовището сред улиците " Стефан и Обрейко Обрейкови “ и " Достоевски “ в регион " Северен “. Има информация и за рисково наклонено дърво на ул. " Генерал Данаил Николаев “ 20. Своевременно са изпратени екипи както на посочените адреси, по този начин и в Цар Симеоновата градина, където са паднали клони.

Жълт код за мощен вятър е разгласен за територията на Пловдив, като тук-там поривите са изключително мощни. От " Градини и паркове “ предизвестяват пловдивчани по опция да се въздържат от излизане на открито, да не минават и паркират колите си под дървета или строителни обекти.

Община Пловдив следи ситуацията, обезпечени са дежурни екипи във всички общински предприятия. При незабавни случаи жителите да се обаждат на тел. 112.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР