Заместник-кметът по обществен ред и сигурност на Пловдив ще отговаря

...
</TD
>Заместник-кметът по обществен ред и сигурност на Пловдив ще отговаря
Коментари Харесай

Заместник-кметът Ангел Славов поема два ресора в Общината

Заместник-кметът по публичен ред и сигурност на Пловдив ще дава отговор и за превоза в града. Заповедта за съвместяване на ресорите му е връчена през днешния ден, заяви самият той за  Plovdiv24.bg .

" Ще работим. Радвам се на тази опция. Явно кметът е решил, че ми идва леко публичният ред и ми разпореди и превоза " - разяснява Славов.

По думите му, превозът отвред е безстопанствен, а това, което се движи, е с помощта на шефа на общинско дружество " Организация и надзор на превоза " (ОП ОКТ), който ще продължи да ръководи общинското дружество.

Предстои да се ревизират всички контракти с компания " Тикси " за надграждане на системата за електронно таксуване и периодите за осъществяване, сигнализациите и маркировките, камерите и така нататък Стартирани са диалози с превозвачите, а тези дни се чака и кметът да организира среща с тях.

" Целта е да реализираме по-добри резултати. Ще забележим по какъв метод можем да го създадем " - добави Славов.

Другата съществена тематика е общинското дружество " Екобус ", което беше основано в предходния мандат. " Не съм чул да има действителен резултат, като се изключи че има шеф, на който му се заплаща заплата " - разяснява зам.-кметът.

Предстои обстойна инспекция на целия сектор превоз. Сред първите задания е да се направи ревизия на снегопочистващите машини, което ще се случи безусловно в идващите дни.

Без шеф продължава да бъде Пловдивският общински инспекторат. Началниците на " Общинска защита " и на " Общинска полиция " Тодор Боюклийски остават на постовете си. Стартирани са леки промени, една от които е.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР