За трета поредна година Студентският съвет и абсолвенти от випуск

...
</TD
>За трета поредна година Студентският съвет и абсолвенти от випуск
Коментари Харесай

Абсолвенти и преподаватели засадиха дръвчета за трета поредна година в Пловдив

За трета поредна година Студентският съвет и абитуриенти от випуск 2023 засадиха дръвчета в Алеята на Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система във връзка Деня на Земята. В самодейността, подкрепена от управлението на вуза, се включиха обичайно от кметството на регион " Южен “ и преподаватели от турския университет Чанкири Каратекин.

" В чест и на идния 20-годишен празник на ВУСИ избрахме да посадим 5 млади фиданки явен, тъй като той е знак на живота, на съзиданието и духовното развиване “ – показа ръководителят на Студентския съвет Илиян Илиев. Заедно с сътрудниците си той моли обществото да бъде по-отговорно към околната среда и да я опазва по всеки вероятен метод, тъй като по този начин хората се учат да бъдат положителни един към различен и да си оказват помощ.

" Подкрепяме безрезервно идеята на нашите студенти за един по-чист свят “ – сподели ръководителят на Настоятелството на ВУСИ Олга Манолова. Тя акцентира, че по този начин се основава самобитната връзка сред обособените випуски и всеки дава своя принос за просперитета на вуза и обществото.

" Имаме потребност от дървета за идващите генерации, по тази причина откровено се веселя на вашата самодейност “ – показа турският учител доцент Серкан Юнал, който дружно с сътрудника си доцент Зекайи Кая е на делова аудиенция по стратегия Еразъм+ във ВУСИ. По думите им по този метод студентите правят отлично дело, тъй като основават повече зелени площи в страната. " Това е и тип обучение, за което благодарим на управлението на вуза и на кметството. Човек се научва, като ползва това, което е научил. Ако не го ползва, не може да го усвои в дълбочина “ - подчертаха те.

Рамо до рамо още веднъж със студентите бе зам.-кметът на регион " Южен “ доцент Атанаска Тунтова, ученик също на вуза. Тя им благодари за искреността и всеотдайността в грижата за озеленяването на региона.

По традиция самодейността приключи с обща фотография и увереността на абитуриентите, че Алеята на ВУСИ е доказателство за силата на университетския дух и за дейната и сплотена студентска общественост и те постоянно са част от нейното развиване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР