Все повече се заплита казуса около сигнала на доц. д-р

...
</TD
>Все повече се заплита казуса около сигнала на доц. д-р
Коментари Харесай

Твърденията на доц. Дечев за закононарушения в катедра История на ЮЗУ Неофит Рилски са неоснователни, твърди зам.-ректорът доц. Кюрова

Все повече се заплита проблема към сигнала на доцент доктор Стефан Дечев за нередности в Правно-историческия факултет на Югозападния университет " Неофит Рилски “ – Благоевград. На конференция, провела се през днешния ден, от Катедра " История “ излязоха със своя позиция по проблема, като показаха и редица документи, с които да потвърдят своите изказвания, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg .

В началото на брифинга доцент доктор Вяра Кюрова, заместник-ректор по просветителни действия - бакалавърски стратегии и акредитация изясни, че по време на осъществената инспекция от Министерството на образованието и науката в интервала 11 – 13 декември 2023 година на проверяващите са били предоставени всички изискани от тях документи.

" Също по този начин е значимо да подчертаем, че изказванията на доцент Дечев за престъпления са неоснователни, като това излиза наяве и от констатациите от инспекцията на Министерството на образованието и науката, осъществена в Югозападния университет " Неофит Рилски “ и несъмнено, оповестени и на техния уебсайт. От констатациите става ясно, че такива престъпления с документите в катедра " История “, според Закона за висшето обучение, не са открити “, сподели още тя.

Повече уточнения, по отношение на документите, която е предоставена и на проверяващите от Министерството на образованието и науката, даде доцент доктор Снежана Димитрова, учител от Катедра " История “.

Очаквайте детайлности!
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР