Вече има опити за купуване на гласове и заплахи за

...
</TD
>Вече има опити за купуване на гласове и заплахи за
Коментари Харесай

Николай Шушков: Вече има опити за купуване на гласове и заплахи за загуба на работни места

Вече има опити за пазаруване на гласове и закани за загуба на работни места, сподели по време на конференция някогашният заместник-министър на районното развиване и благоустройството и някогашен регионален шеф на Благоевград Николай Шушков, който ще бъде и, повдигнат от Инициативен комитет, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg.

" Не се плашете, гласувайте по съвест “, прикани Шушков и моли към органите на реда да стартират работа по тези сигнали, колкото се може по-скоро.

Шушков изясни, че Инициативния комитет, който го издига за претендент остава отворен и за нови членове. Има опция той да прерасне и в предизборна коалиция, добави претендентът за кмет.

" Взех едно от най – сложните решения в живота си - да бъдат претендент за кмет на родния си град. Давам си сметка, че това е голяма отговорност и тежест. Разчитам, че благоевградските гласоподаватели вярно ще оценят качествата на всеки един от претендентите “, разяснява някогашният заместител – министър.

Той съобщи, че чака напрегната предизборна акция, защото се чакат съществени претенденти, измежду които сегашния кмет Илко Стоянов, двама някогашни кметове, народни представители и други, които Шушков дефинира като почтени претенденти.

Кандидатът за кмет сподели, че по време на предизборната акция от него няма да се чуе неприятна дума за неговите съперници.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР