Как може след 4 години ремонт, гарата все още да

...
Как може след 4 години ремонт, гарата все още да
Коментари Харесай

Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват

Как може след 4 години ремонт, гарата към момента да няма  нито едно електронно табло  показващо идващите и заминаващите влакове, вайка се един от потърпевшите 

Сърдити пасажери чакат с часове на гарата в Карнобат за трен. В своя сигнал до Флагман.БГ, подаден по електронната ни поща, Северин Петров споделя по какъв начин поради хаоса, който царува там, майки с дребни деца се наложило да си удължат пътуването с четири часа. 

„ Пиша ви за следващата порция дивотия, която е поднесена на пътуващите с железопътен превоз на 11-ти май: Заминаващ трен не изчака пасажерите да се качат и ги остави да стоят на жп гарата на Карнобат. Става въпрос за хора, които пътуваха от Карнобат за Пловдив с бързия трен 8632 от Варна “, споделя той. 

„ Около 20 индивида чакаха заминаващия в 19:12 ч за Пловдив трен. Как може след 4 години ремонт, гарата към момента да няма нито едно електронно табло, показващо идващите и заминаващите влакове? “, пита мъжът. 

„ Нямаше обаче никаква информация за часа и мястото /коловоза  на идване. Вместо това внезапно в 19:11 часа оповестиха по представителя, че от 4 коловоз, ще замине бързият трен 8632. Всички хора от чакалнята се втурната към подлеза, с цел да стигнат до перона. Обаче в този миг от кабинета си се появи ръководителя на придвижването и размаха палката със зелен цвят за потегляне на влака “, прибавя той. 

„ Така 20 души, измежду които деца, дами и непознати жители,  пътуващи за направленията Ямбол, Нова Загора, Стара Загора, Чирпан и Пловдив останаха на гарата. Опитите за намиране на решение на обстановката бяха безуспешни. Цялата информация беше под формата на затворен прозорец на касата и неразрешен достъп до служебните пространства “, написа своя сигнал нашият четец. 

„ Оператор от осведомителния център на БДЖ съобщи, че нищо не може да се направи по въпроса и предложи да чакаме четири часа до идващия трен. Преди дни БДЖ оповестиха за нарастване на билетите с 20% приблизително, и чакат повече доходи. Няма да има и събираемост на пари. Всеки естествен човек в един миг ще си каже „ **** *** ** на тези тъпунгери “ и няма да си купи билет. Ще изтърпи кошмара, само че ще мине даром “, разяснява той.

„ България стремително се насочва по пътя на африканските страни – да развива главно автобусен превоз, тъй като даже и да обичаш да пътуваш с трен – ще те изгонят! А преди ремонта дадоха обещание “След 2 години гаровият комплекс ще бъде напълно освежен и ще придобие европейски образ ”, прибавя Северин Петров. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР