Върховна касационна прокуратура и Икономическа полиция проверяват какво се случва

...
</TD
>Върховна касационна прокуратура и Икономическа полиция проверяват какво се случва
Коментари Харесай

Кметът за казуса с Пловдивския панаир: Ще излязат много неща наяве

Върховна касационна прокуратура и Икономическа полиция ревизират какво се случва с Пловдивския панаир, тъй че нищо не мога да ви кажа. Така кметът на Пловдив сбито разяснява проблема с акциите, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg.

Той беше безапелационен, че няма право да приказва. " Политици си вършат PR за сметка на Пловдивския панаир. Ще излязат доста неща нескрито, тъй като през 2006-2007 г година други са дали панаира от страната ", съобщи само той.

Припомняме, че  да впише апорта на варненските акции в " Пълдин Туринвест ".

Първият отвод на бе през януари, тази година. Една от аргументите е, че оценката от движимостите лица на варненските акции е от 2001 година и е неактуална.

" Възможно е при непроменени пазарни условия за дадения тип актив, както и при липса на физически промени в оценения обект, оценката да е с пазарна адекватност до 6 месеца ", написа в претекстовете на отхвърли.

Друга причина за отхвърли е, че не са показани доказателства, че следеното от лицето  дружество фактически има 16 314 400 броя елементарни безналични поименни акции с право на глас от капитала на " Международен панаир Пловдив " АД, благосъстоятелност на Община Варна.

В края на предишния месец на Окръжен съд - Пловдив за акциите на община Варна в публично-частното сдружение " Пълдин туринвест ", което е притежател на " Международен панаир Пловдив ". Реално Община Пловдив губи единствено 2.5% от дяловете си в сдружението " Пълдин туринвест ", в което е съакционер дружно с бизнесмена .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР