В Седмицата на пожарната безопасност от 11 до 15 септември

...
</TD
>В Седмицата на пожарната безопасност от 11 до 15 септември
Коментари Харесай

Созопол ще бъде домакин на интересно състезание

В Седмицата на пожарната сигурност от 11 до 15 септември Созопол ще бъде хазаин на Националното съревнование по Пожароприложен спорт за професионални пожарникари. То ще се организира на Градския стадион. На 12 септември тимовете ще имат опция да упражняват, а същинското съревнование ще бъде в сряда. Ще има единствено една групова дисциплинираност, изясни за БНР Бургас комисар Николай Николаев, шеф на бургаската пожарна:

" На 12 септември ще има и техническа конференция. Състезателите са 7 във всеки един тим. Трябва да изпълнят цели с вода. На 14 септември е професионалният празник на пожарникарите, по тази причина и надпреварата е планувано да бъде през тази седмица.

Ще вземат участие регионални тимове от Бургас, Стара Загора, Варна, София - град, Кърджали, Плевен и Пловдив. Следващото съревнование също е част от календара на Пожароприложния спорт. То ще бъде във Варна и е интернационален шампионатът, с тимове от Хърватия, Чехия, Молдова, Полша и България.

Състезанието ще завоюват тимовете с най-бързо време “, изясни още комисар Николай Николаев. Началото ще бъде обещано от 9:30 на 13 септември в Созопол.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР