В резултат на активен диалог с гражданите, Община Благоевград с

...
</TD
>В резултат на активен диалог с гражданите, Община Благоевград с
Коментари Харесай

Община Благоевград успешно премахва стари автомобили, гражданите активно помагат

В резултат на деен разговор с жителите, Община Благоевград с сполучлива акция за непринудено унищожаване на излезли от приложимост коли, паркирани на публични места, осведоми пресцентърът на Общината.

Изключително сполучливо минава акцията на Община Благоевград за непринудено унищожаване от страна на притежателите на изоставени коли,  паркирани на публични места. В резултат на деен разговор сред общинска администрация и притежатели на излезли от приложимост МПС, все още са преместени над 80 коли. По този метод са освободени улици, тротоари, публични паркинги, зелени площи и други държавни или общински терени.

Служители на звено " Инспекторат " и " Паркинги и гаражи " оказват цялостно подпомагане на хората, чиито коли не могат да бъдат преместени на личен ход, като транспортните средства биват пренасяни безплатно с репатриращ автомобил в частни парцели на притежателите на МПС.

В рамките на акцията, която продължава и към този миг, назначена комисия прави инспекции и слага предупредителни стикери на излезлите от приложимост моторни транспортни средства.

Собствениците следва да реалокират колите си на личен терен или да ги предадат в център за разкомплектоване.

В случай че същите не подхващат нужните доброволни ограничения, колите се репатрират, след което се съхраняват на профилирана площадка, намираща се при Общо разтоварище против гаражите на някогашната цигарена фабрика в града, при жп гарата, в границите на 14 дни. Ако в този интервал притежателите желаят да получат автомобила си назад, следва да заплатят разноските за репатриране и престой. След приключване на горецитирания период непотърсените МПС се предават за разкомплектоване на лицензиран оператор, като разноските са за сметка на притежателите.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР