В началото на 2024 година ще бъде възстановено движението на

...
</TD
>В началото на 2024 година ще бъде възстановено движението на
Коментари Харесай

Възстановяват стария маршрут на една линия от градския транспорт в Пловдив

В началото на 2024 година ще бъде възобновено придвижването на линия 12 по остарелия й маршрут, сподели директорът на Оперативна програма " Организация и надзор по превоза " Георги Стоилов пред кореспондент на  Plovdiv24.bg.

Превозвачът се е съгласил да извършва курсове по предишния маршрут на линия 12, само че се постанова разрешаването на няколко казуса преди този момент, за които се изисква време.

По думите на Стоилов наоколо до една от спирките има доста спрели коли, които благодарение на полицията би трябвало да бъдат отстранени.

Инфраструктурата на региона също е осеяна с огромен брой дупки, които биха попречили за спокойното придвижване на един 12-метров рейс на градския превоз. 

Около характерния маршрут има и няколко пътни знака, които би трябвало да бъдат оправени.

Според Стоилов ще е нужна още една спомагателна кола, с цел да може превозвачът правилно да извършва разписанието си и жителите да бъдат удовлетворени. 

Той ни увери, че дружно с сътрудниците му ще се постараят, макар празничните дни, всички поети задължения да бъдат свършени. 

Припомняме, че вчера  Plovdiv24.bg

По-късно се е провела среща на чиновници от Оперативна програма " Организация и надзор по превоза " и представители на превозвача, с цел да се намери решение на казуса.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР