Управителят на фирмата ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД“ ЕООД не се

...
</TD
>Управителят на фирмата ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД“ ЕООД не се
Коментари Харесай

Улица Елин Пелин в Благоевград остава в кал

Управителят на компанията " ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД “ ЕООД не се отзова на покана, отправена от Община Благоевград, с цел да бъдат подписани документите за обновяване на СМР по ул. " Елин Пелин “, намираща се в непосредствена непосредственост до бул. " Св. св. Кирил и Методий “. Така, на процедура все още не е известно за какъв интервал от време тя ще остане в тиня. Това оповестиха от пресцентъра на община Благоевград.

През юни 2021 година обектът е спрян заради несъответствия на работните коти на бордюрите и входните площадки.

След намиране на планово решение, компанията строител беше поканена от Общината да подпише Акт 11, което на процедура да разреши работен развой на място, само че все още документите не са парафирани.

Съгласно подписания контракт, по време на предходното общинско управление,  по ул. " Елин Пелин “ следва да бъдат построени тротоарни настилки, улично осветяване, както и да бъде положен асфалтова настилка.

" Очаквам от господин Динков да подходи отговорно и правилно, с цел да може СМР да бъдат осъществени качествено и в период. Ще прибавя, че на компанията има преведен задатък още по времето на ръководство на предходния кмет Румен Томов “, разяснява по време на конференция Илко Стоянов.

В случай че компанията реализатор не предприеме нужните дейности, договорът ще бъде преустановен.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР