Удареният стълб при тежкото пътнотранспортно произшествие малко след полунощ на

...
</TD
>Удареният стълб при тежкото пътнотранспортно произшествие малко след полунощ на
Коментари Харесай

Спешно възстановяват светофарен стълб, повреден при трагичен инцидент в Пловдив

Удареният дирек при тежкото пътнотранспортно произшествие малко след среднощ на 26 октомври на кръстовището на бул. " Цар Борис ІІІ Обединител " и ул. " Граф Игнатиев " няма заплаха да падне без спомагателна външна интервенция. 

Това оповестиха от общинското дружество " Организация и надзор на превоза " във връзка постъпили сигнали от обезпокоени жители, като подчертаха, че светофарната уредба на това място работи в денонощен режим, работила е в това число и по време на случая.

Стълбът незабавно е измит от изпочупените светофарни секции, а екипи на " Чистота " са премахнали всички следи от разлятото на пътя масло. Направеното незабавно проучване е открило, че няма директна заплаха за преминаващите през кръстовището. 

Извършено е нужното обезопасяване, като е изключено  електрическото зареждане. Предприети  са незабавни ограничения за допустимо най-бързото възобновяване на стълба със светофарните секции, 

Докато стане ремонтът, от " Организация и надзор на превоза " приканват водачите за нараснало внимание, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да се преценяват с пътните знаци.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР