Този уикенд котешкият свят на Федерация по Фелинология България се

...
</TD
>Този уикенд котешкият свят на Федерация по Фелинология България се
Коментари Харесай

Пловдив домакин на международна изложба на котки

Този уикенд котешкият свят на Федерация по Фелинология България се придвижва за първи път в безоблачен и парещ Пловдив, с цел да открадне вниманието на пловдивчани и гостите на града с интернационална галерия на котки.

Събитието ще се организира през днешния ден и на следващия ден в зала Колодрума от 10 до 17 часа с вход свободен. Любители и познавачи ще имат опция да видят онлайн страхотни представители на разнообразни породи котки, събрани от страната и чужбина, които ще премерят красота за купата Best of best на деня. Ще бъдат показани към 150 елитни изложбени котки от България, Румъния, Гърция, Молдова, Украйна и други Te ще бъдат оценени от четирима интернационално приети съдии от Чехия, Литва, Беларус и Румъния.

Освен чисто спортен темперамент събитието има за цел да даде на участниците и посетителите пряк контакт сред професионалните развъдници и феновете и да даде опция за информация, обвързвана с вярното хранене, развъждане и обгрижване на котката като домакински любим. Организаторите са се погрижили да покажат и най-новите храни, аксесоари, уреди за дома и козметика за котките.

Изложбата се провежда от Федерацията по Фелинология-България и Община Пловдив. Партньор в организацията на изложбата е Български киноложки клуб.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР