Театърът е огън, който никога не гасне. Театърът е нещо,

...
</TD
>Театърът е огън, който никога не гасне. Театърът е нещо,
Коментари Харесай

Константин Еленков: Това може би е единственото безсмъртно нещо в тоя свят

" Театърът е огън, който в никакъв случай не гасне. Театърът е нещо, което съществува от епохи и ще продължи да съществува. Това може би е единственото безсмъртно нещо в тоя свят " - сподели в изявление за Plovdiv24.bg eдин от най-успешните млади артисти български артисти Константин Еленков. 

Еленков, дружно с пловдивските театрали и другари на театъра, се включи в шествието за откриването на площад " Театрален " в Пловдив. Събитието се организира по случай 27 март - Международния ден на театъра.

" Театърът е единственото изкуство, което съдържа в себе си всичките изкуства. Така че, когато е Ден на театъра, той е Ден на всички тези изкуства " - разяснява Косьо.

За празника той се е облякъл като тореадор. Сам си е измислил костюма и счита, че се е справил сносно. 

Ролята на Одисей е тази, която постоянно ще дефинира началото на работата му в професионалния спектакъл. Харесва и превъплъщението си в спектакъла " Едип и пророците ", в който играе дружно с майка си - актрисата и сценичен режисьор Диана Добрева. 

В изявлението споделя, че няма желания към типичен или модерни създатели. " Въпросът е да намериш истината за себе си вътре. Ако намериш истината, то постоянно те предизвика " - споделя младият театрал.

Цялото изявление гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР