Тази година от 14 квадрата градинка на вилата изкарах към

...
</TD
>Тази година от 14 квадрата градинка на вилата изкарах към
Коментари Харесай

Писател от Пловдив се похвали с доматите си: Не съм купил и един пластмасов вносен камък

Тази година от 14 квадрата градинка на вилата изкарах към 50 кг домати - чисти, родни домати, и от юли не съм купил и един пластмасов вносен камък. Също по този начин съм брал по 2 кг. краставици на седмица, люти чушки и малко сиврия. Това написа в своя Фейсбук профил писателят Недялко Славов.

Ето какво гласи целият пост без редакторска интервенция: 

Тази година от 14 квадрата градинка на вилата изкарах към 50 кг домати - чисти, родни домати, и от юли не съм купил и един пластмасов вносен камък. Също по този начин съм брал по 2 кг. краставици на седмица, люти чушки и малко сиврия.

В момента контрактувам два чувала прелестно родно тракийско жито от мой другар, което ще смеля някъде и ще имам чисто безотровно брашно.Надявам се тригодишните овошки от следващата година да дадат добра рожба от череши, ябълки, кайсии и новонасетия малинак. Аронията и дряна дадоха над 10 плод, а на асмата се изкатериха 6-7 тикви цигулки. Смокинята и чауша го обраха най-много птиците, само че и те на Божия ред чакат.

Та, мисля си, този режим на човешко обикновено хранене може да го приложи към себе си всеки средностатистически българин. Е, би трябвало и мотика за тая работа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР