Световна акция Путин е убиец“ се провежда на 20 август

...
</TD
>Световна акция Путин е убиец“ се провежда на 20 август
Коментари Харесай

Акция Путин е убиец в три български града, но не и в Пловдив

Световна акция " Путин е палач “ се организира на 20 август в градове от Европа, Австралия, Северна и Южна Америка.

Събитието има за цел да подсети на целия свят, че съветският деспот Владимир Путин е палач и никакви договаряния с него не са вероятни, оповестиха уредниците на проявата за България от сдружението " За свободна Русия “.

Инциативата засветовното събитие идва от екипа на опозиционния водач Алексей Навални, против който преди три години беше осъществено нападение със мощно токсичното вещество " новичок “ – през днешния ден той е в съветски затвор.

У нас всеобщи акции ще се проведат в София, Варна и Бургас от 19 часа. В Пловдив, вторият по величина град в България, към този момент такова събитие не е оповестено.

На 20 август 2020 година е изработен опит да бъде токсичен с " новичок “ Алексей Навални, водач на съветската съпротива и  съперник на президента на Русия Владимир Путин.

" Сега, когато пълномащабната незаконна война против Украйна продължава към този момент съвсем година и половина, целият свят се е убедил, че Русия се управлява от кървясъл деспот. Хиляди хора са починали и не престават да умират по негова воля. И все пак се чуват от ден на ден гласове, които приканват за съглашение с Путин и за отстъпки. 

Никакви договаряния с него не са вероятни. Изглежда явно, само че от време на време очевидните неща би трябвало да се споделят на глас. “ – показват от сдружението " За свободна Русия “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР