Станислав Огнянов е младият мъж, малтретирал майка си и баба

...
</TD
>Станислав Огнянов е младият мъж, малтретирал майка си и баба
Коментари Харесай

Неадекватен! Ето го най-големия мъж в Пловдив, посегнал на майка си и баба си

Станислав Огнянов е младият мъж, малтретирал майка си и баба си в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . В момента не учи, има приключен 10 клас, до момента не е осъждан.

Днес съда в града под тепетата ще реши дали да го остави за непрекъснато в ареста. На влизане в залата въпросният сподели много несъответстващо държание, плезейки се на публицистите.

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвиняем 18-годишния Огнянов за това, че на 1 и 2.08.2023 година в Пловдив при изискванията на продължавано закононарушение се заканил с ликвидиране на другиго – на баба му, на 66 година, и на майка му, на 38 година, и това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му. Деянията са осъществени при изискванията на домашно принуждение - при редовно психическо принуждение. Престъпленията са квалифицирани по член 144, алинея 3, прочие 1 и прочие 3 вр. член 26, алинея 1 от Наказателния кодекс.

Спрямо Огнянов е повдигнато обвиняване и за това, че на 2 август 2023 година в Пловдив е предизвикал лека телесна щета на повече от едно лице – на майка му и на баба му, като им предизвикал болежка и страдалчество без разстройство за здравето.

Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение - при редовно практикуване на психическо принуждение. Престъплението е квалифицирано по  член 131, алинея 1, т. 3 прочие 1 т. 4 прочие 3 и т.5А вр. член 130, алинея 2 от Наказателния кодекс.

Установено е, че на 1 август 2023 година сред Огнянов, майка му и баба му зародил спор, по време на който той почнал да буйства и се заканил с ликвидиране на двете.

Поводът за разногласието била отправена забележка към младежа, че се прибирал късно у дома. След спора потърпевшите напуснали жилището, а също по този начин и Огнянов. Няколко часа по-късно двете дами се върнали, само че не позволили Огнянов в жилището, тъй като се страхували от него.

На последващи ден – 2 август, Огнянов се прибрал и показал експанзия към околните си, тъй като не бил позволен да нощува в дома си. Той още веднъж се заканил с ликвидиране на двете дами, блъснал майка си в гръдния панер с вентилатор и показал принуждение по отношение на баба си, като с ръката я стискал за рамото, а също по този начин й нанесъл удар с крайник по тялото.

Обвиняемият Огнянов бе арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР