Според думите на мъдрите хора не е задължително да си

...
</TD
>Според думите на мъдрите хора не е задължително да си
Коментари Харесай

Възпитаници на едно от най-старите училища в Пловдив се докоснаха до духа на испански град

Според думите на мъдрите хора " не е наложително да си популярен, с цел да започнеш, само че наложително би трябвало да започнеш, с цел да станеш популярен “. Доверявайки се на тази потвърдена във времето истина, Национална комерсиална гимназия изпрати две групи по петнадесет възпитаници от специалностите " Оперативно счетоводство “, " Икономическа информатика " и " Икономика и мениджмънт “, които реализираха подвижност по стратегия " Еразъм+ “, план " Иновационно предприемачество - реформаторски хрумвания за бъдеще и пускане на сполучлив бизнес “, контракт № 2022-1-BG01-KA122-VET-000073767.

Първата група организира индустриална процедура в интервала 03.04-21.04.2023 година по стратегия " Предприемачество–стартиране на бизнес “ в съдействие с WBS Training, в гр. Дрезден, Германия. Учениците получиха умения за основаване на бизнес проект за пускане на личен бизнес, разбор на мощните, слабите страни, опциите и заканите (SWOT), научиха се да работят в екип, да показват резултатите от работата си на британски език и обогатиха своите знания по безконечната тематика " светът и ние “.

Втората група организира индустриална процедура в интервала в интервала 10.04-28.04.2023 година по стратегия " PBL (Project Based Learning) Обучение, основано на планове “ в съдействие с Tellus Spain S.L, в Саламанка, Испания. Участниците създадоха уеб уебсайт, лого и мото на компанията, реклама, видеоклип, бизнес проект, флайер, визитка и така нататък разпределени в четири екипа. В последния ден от стажа се организира отбрана на плановете, на която обучаемите се показаха чудесно. Учениците посетиха компании с разнообразни предметни действия и организираха срещи с техните шефове, които споделиха своя професионален опит.

Възпитаниците на едно от най-старите учебни заведения в Пловдив се допряха до духа на испанския град, включен в листата на ЮНЕСКО като част от международното завещание на човечеството, в който се намира най-старият университет, отворил вратите си за жадните за познания в далечната 1218 година.

Стажът бе с дълготрайност от три седмици, вследствие на който учениците валидираха своите компетентности посредством приемане на документ Europass - документ, описващ знанията и уменията, добити в друга европейска страна.

Но … пътешествието в необозримия свят на знанието продължава, по тази причина приключваме с приветствие към смелите да опитат и с благопожелание за триумф на идващите групи, поискали " да се возвисят “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР