Шуменецът Фехти Фикри, който си спретна опасна гонка с полицията

...
</TD
>Шуменецът Фехти Фикри, който си спретна опасна гонка с полицията
Коментари Харесай

Само в Burgas24.bg: Дрогираният джигит от опасната гонка в Морската градина на Бургас вече е на свобода!

Шуменецът Фехти Фикри, който си спретна рискова гонка с полицията в Морската градина на Бургас, към този момент е отвън ареста. Това е решил Районен съд – Бургас на съвещание, извършено през вчерашния ден, научи Burgas24.bg .

 29-годишният джигит е признал виновността си и е сключил съглашение с прокуратурата. Съдът е определил наказване " Лишаване от независимост " за период от 1 година и 6 месеца, с отсрочване на осъществяването за период от 3 години. Фехти остава без брошура през идващите 2 години. Ще би трябвало да заплати и санкция в размер на 500 лева

Първите подиуми от екшъна се разиграват вечерта на 15 септември край ресторант " Воденицата ". Там полицейски чиновници подават звуков и светлинен сигнал на водача да спре сеата си, само че вместо да направи това -  той отпрашва с гневна скорост в посока хотел " Приморец ". Малко преди входа на Морска гара  автомобилът навлиза на плажната линия и забоксува. Фехти отхвърля да излезе от колата и оказва гневна опозиция. Тестовете  за приложимост на алкохол и опиати потвърждават, че водачът е използвал амфетамин и метамфетамин.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР