Серия от благотворителни инициативи са организирани в Пловдив в подкрепа

...
</TD
>Серия от благотворителни инициативи са организирани в Пловдив в подкрепа
Коментари Харесай

Благотворителен бал и театър в полза на звеното по детска онкохематология в УМБАЛ Св Георги в Пловдив

Серия от благотворителни начинания са проведени в Пловдив в поддръжка на звеното за детска онкохематология в УМБАЛ " Св Георги “ в града. Зад организацията стои Командерия " Улпия “, част от Ордена на Рицарите Тамплиери на Йерусалим.

Основната цел е да се съберат задоволително средства за ремонт и обзавеждане на стая за игра на децата с тежката диагноза, до момента в който се лекуват в болничното заведение. Успоредно с това ще се купят и специфични игли, нужни за вливките, които се употребяват при химиотерапия на дребните пациенти. Голямата концепция на уредниците е да създадат и платформа, посредством която децата от отделението ще могат да си споделят с доброволци, както и да играят, учат, рисуват или свирят на музикални принадлежности дружно с тях.

Днес, 18 ноември, ще се организира обичайният зимен благотворителен бал на Lions Club " Пловдив ", под наслов " Да бъдем положителни дружно! ".

След това на 28 ноември, вторник, на сцената на военния клуб в Пловдив Театрална натрупа при НЧ " Св. Св. Кирил и Методий - 1908 " - гр. Раковски ще показа спектакъла " Шеги на любовта " по А. П. Чехов.

Повече информация може да се откри в групата във фейсбук:

https://
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР