Самоубиец оцеля като по чудо, след като падна върху съседски

...
</TD
>Самоубиец оцеля като по чудо, след като падна върху съседски
Коментари Харесай

Самоубиец оцеля като по чудо в Меден Рудник, паднал върху съседски климатик

Самоубиец оцеля като по знамение, откакто падна върху съседски климатик под личната му тераса. Куриозната преживелица се разиграла в бургаския комплекс " Меден Рудник " на разсъмване в петък, написа " Телеграф ". 

86-годишният пенсионер решил да постави завършек на живота си със скок от шестия етаж. Хвърлил се от терасата, само че паднал върху климатика, инсталиран на петия етаж, тъкмо под жилището му. Невероятно е, че индивидът не е изхвърчал от външното тяло, нито се е подхлъзнал.

Приземяването върху климатика явно го отрезвило и трансформирало самоубийствениите му планове, тъй като възрастният мъж се развикал за помощ. Съседи наизскачали по терасите и като видели че старецът виси върху климатика, позвънили на незабавния телефон.

На място незабавно са пристигнали кола за спешна помощ, полицейски патрули и пожарна, които съумели да смъкват дядото от климатика незасегнат. Откаран е с кола за спешна помощ в бургаската болница, където са го прегледали, само че съществени пострадвания по него не са открити. Имал само леко наблягане.

" Беше доста уплашен, само че без никакви забележими пострадвания ", описаха очевидци.

Според комшиите индивидът имал много здравословни проблеми в последно време и мъчно се справял с болежките си и с несгодите на старостта. Това евентуално го е подтикнало към опита за самоубийство.

" Господ го е пазел, нека да си даде сметка какъв късметлия е. Това се случва един път на милион. Този случай удостоверява максимата, е в случай че ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш ", разясниха съседи. 

Подобен случай в Бургас имаше преди седем години с починалия към този момент нарушител Горан Горанов. Сцена на самоубийствения скок още веднъж бе жилищен блок в комплекс " Меден Рудник ". В ранните часове на 24 май 2015 година полицията бе вдигната на крайник, откакто стана ясно, е 31-годишния тогава Горан виси от климатика на седмия етаж. Пожарникари и униформени съумяха да стигнат до него и да го смъкват.

Младият мъж, апетитен по това време за страшилището на Бургас е бил дрогиран и във очевидно несъответстващо положение. Поради тази причина той не съумя да изясни дали е опитал да скочи и се е закачил на климатика или е паднал несъзнателно. Факт е обаче, че външното тяло на уреда избави тогава живота му.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР