Само тази събота всеки новодомец получава безплатен гараж за половин

...
</TD
>Само тази събота всеки новодомец получава безплатен гараж за половин
Коментари Харесай

Жилищен парк Royal Garden кани пловдивчани на Ден на отворени врати

Само тази събота всеки новодомец получава безвъзмезден гараж за половин година в комплекса, който към този момент е с Акт 14

" “ провежда Ден на отворените врати  тази събота, 8 април 2023 година, от 10 до 18 часа. Отвореното събитие ще се организира в комерсиалния офис на компанията-инвеститор, който се намира в непосредствена непосредственост до комплекса на бул. " Свобода “ 65А - на партера в " “. Инициативата е за всеки, който желае да получи подробна информация за всички преимущества при реализацията на плана и за лимитирания брой жилища, оставащи за продажба. Вече приключените здания 1 и 2 на Royal Garden са отличени със специфична премия " Сграда на годината “ и са изцяло продадени, само че породи големия интерес към жилищния парк, сега се построяват здания 3 и 4, които към този момент имат Акт 14 и се чака да бъдат приключени в края на актуалната година.

В рамките на събитието всеки клиент, резервирал апартамент в комплекса ще получи и специфичен бонус от вложителя – гратис потребление на под земята гараж за половин година , което е в допълнение улеснение при нанасяне в новото жилище.

Сгради 3 и 4 на Royal Garden се построяват с материали от най-голям клас на международни марки и залагат на новаторски решения за основаване на първокласна, уравновесена и здравословна среда за живот. В реализацията му се употребяват ефикасни топлоизолационни материали и такива с клас на реакция на огън, нормиран за съответната степен на пожароустойчивост, а последните два етажа ще са изпълнени с вентилируема фасада с HPL.

Избрана e висок клас алуминиева дограма Schüco AW CT 72, която е новаторско решение с уравновесено съответствие сред грациозен дизайн, тесни ширини на профила и невисок коефициент на топлопреминаване. Това е гаранция за целогодишна оптимална енергийна успеваемост и комфорт във всеки апартамент.

Заложено е в допълнение окабеляване за " интелигентен дом “. Ще бъде построена система от филтри, премахващи съществуването на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите ѝ качества. За спокойствието на живущите е плануван монтаж на сензори за вода като част от системата за предварителна защита от наводнения.

Подсигурено е отопление от Топлоелектрическа централа , като за дистрибуцията на топла вода ще бъде построена централна система от абонатната за всяка постройка и спомагателна опция за зареждане с самостоятелни бойлери.

Концепцията на Royal Garden се основава върху основаването на изискана и уравновесена среда, сплотяваща изчистени форми и земни тонове, с цел да сътвори чувство за успокоение и естетика. Външната архитектура се отличава с самостоятелни детайли - лоджии и еркери, и обширни тераси, предоставящи чудесни гледки. Сградите са ситуирани по този начин, че да основат оптимално вътрешно пространство, оформящо огромна градина. Залага се на градивни решения, които да обезпечат на жилищата оптимален шир и осветеност, и пространства с прави форми, с впечатляваща светла височина от 2,85 м .

Интериорът на общите елементи залага на изчистени форми и на съвременно лъчение. Всеки вход се осъществя по дизайнерски план и впечатлява с визията си и чувството за разкош и комфорт още при влизането в постройките.

Жилищният парк на " Галакси Инвестмънт Груп “ е комплекс от затворен вид, предлагащ и редица други улеснения, които способстват за уредения метод на живот на своите жители. Сред тях са 24-часова защита с следен достъп, видеонаблюдение, професионална поддръжка, обезпечени паркоместа и места за зареждане на електрически автомобили.

" Royal Garden “ е измежду най-предпочитаните жилищни комплекси в град Пловдив освен поради високото качество на строителството и съвременна архитектура, само че и поради отличната си локация. Той се намира в един от най-зелените региони на града - парк " Отдих и ĸyлтypa “, на място с новоизградена инфраструктура, чудесно поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и спортни уреди . Всичко това откроява региона като привлекателна среда за живот, което в композиция с останалите преимущества на плана, го трансформират в най-престижния жилищен комплекс на град Пловдив.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР