Рядко срещани са шофьори с по-голямо самочувствие по пътищата както

...
</TD
>Рядко срещани са шофьори с по-голямо самочувствие по пътищата както
Коментари Харесай

Красив шофьор с грозни стикери нарушава правилата за движение

Рядко срещани са водачи с по-голямо самочувствие по пътищата както тези в Пловдив. Чист образец е този водач който дефинира себе си като " хубав ", откакто го съобщи пред целия град със стикер на задното стъкло на колата си, видя Plovdiv24.bg .

След като постоянно е засичал по противен метод няколко пловдивчани, които се свързаха с нас точно да подадат сигнал против " хубавеца ", неговите грозни действия не завършиха с засичането на останалите водачи и нахалното шофиране. 

Явно е решил че щом е подобен " гъзар " и че автомобилът му е " турбо ", той реши да уведоми Пловдив, че в действителност неговия " турбо звяр Опел " е позволен единствено за... " турбо леки дами ", или по-грозната дума, с която нахално е решил да опише дамите. 

" Тоя го знам бе, тоя наподобява на лалугер, тръгнал да наскърбява дамите той маминия... Не мен е засякъл мен да го догоня на светофар, да види по какъв начин от хубав ще стане противен за секунди ", показа различен жител, който реши да се присмее на " турбо " нарушителя. 

Искаме да попитаме този водач дали грам няма позор по този начин да назовава дамите, и дали не е време да махне тези стикери от колата си, и да спре да се излага?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР