Родители и деца от спортен клуб Ера посрещнаха общинските съветници

...
</TD
>Родители и деца от спортен клуб Ера посрещнаха общинските съветници
Коментари Харесай

Деца протестираха в Пловдив

Родители и деца от състезателен клуб " Ера " посрещнаха общинските съветници на Пловдив с плакати  " За едни има зали, за други няма " и " " Г-н, постъпете почтено с " Ера ". Протестът е предизвикан от отхвърли на кмета да подпише взето към този момент решение от Общинския съвет, обвързвано със спортна зала, където децата да упражняват. Въпросната зала се намира на улица " Чернишевски " 9, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Родител описа пред камерата ни за проблематичната обстановка. По думите на дамата всеки клуб може да кандидатства за общинска зала.

От своя страна състезателен клуб " Ера " кандидатства за нея и на 7 септември Общинският съвет взима решение и дава помещението за период от 10 години на клуба.

В следствие кметът взима решението да не подпише контракта и спортният клуб не може да влезе във притежание. До момента няма явен отговор за основаната обстановка.

През медиите е обявил, че чака ръководителите на клуба за среща. Преди 10 дни тя се е провела, само че без наличието на Димитров.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР