Ранното откриване на рака на гърдата може да спаси живот! Специалистите

...
</TD
>Ранното откриване на рака на гърдата може да спаси живот! Специалистите
Коментари Харесай

Avon и Пълмед удължават кампанията за безплатни прегледи за рак на гърдата

Ранното разкриване на рака на гърдата може да избави живот! Специалистите от медицински комплекс “Пълмед " и Avon смятат, че предварителната защита и ранната диагностика са тяхна задача и че никоя жена не трябва да загуби живота си поради незнание.

Затова сплотяват напъните си като през месец декември 2022г. в медицински комплекс “Пълмед “ се реализират безвъзмездни съвещания на дами посредством ехографско или мамографско проучване на млечни жлези (според възрастта). 

Кампанията продължава със период до края на месец април, а всяка дама, която желае да организира консултация с включено проучване може да го направи като запише час на тел. 032 607 300 или онлайн през платформата на Superdoc.bg, оповестяват от лечебното заведение и прецизират, че прегледите ще се реализират всяка сряда.

" Радваме се, че можем да удължим периода на акцията за профилактика на рака на млечните жлези, която осъществяваме с Avon, защото по този метод ще дадем опция на още дами да възнамеряват своя обзор с включено проучване, защото ранното разкриване на началните стадии на рака на гърдата посредством скрининг ехография и мамография усилват възможностите за сполучливо лекуване на болестта ", разяснява доктор Екатерина Петкова, шеф на ДКЦ " Пълмед “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР