Привличане на повече на американски инвестиции в града, увеличаване на

...
</TD
>Привличане на повече на американски инвестиции в града, увеличаване на
Коментари Харесай

Пловдив иска повече американски инвестиции

Привличане на повече на американски вложения в града, увеличение на туристическия поток и задълбочаване на връзките сред Пловдив и побратимения американски град Колумбия, Южна Каролина очертаха като свои общи цели кметът на Община Пловдив и Н. Пр. посланикът на Съединени американски щати у нас Кенет Мертен по време на своята първа публична среща в града.

" Пловдив се развива в доста направления - градът отбелязва позитивен машинален приръст на популацията, тук се намира една от най-добре развитите индустриални зони в България, а с последния бюджет получихме средства за довършването на някои от главните културни, спортни и инфраструктурни планове “, разясни Димитров. Той означи, че всяка година културният календар на града е напълнен със събития и предложения Н. Пр. Кенет Мертен да посети някое от идните мероприятия.

Негово превъзходителство акцентира, че някои от въпросите, които са значими освен за България, само че и за връзките сред България и Съединени американски щати, търпят прогрес. Той показа, че се надява положителното партньорство да продължи и през тази година и изрази подготвеност да окаже подпомагане за задълбочаване на връзката сред Пловдив и побратимения му град в щата Южна Каролина – Колумбия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР