Престоят при червена светлина на моторни превозни средства на светофарната

...
</TD
>Престоят при червена светлина на моторни превозни средства на светофарната
Коментари Харесай

На вниманието на шофьорите в Благоевград

Престоят при алена светлина на моторни транспортни средства на светофарната уредба, намираща се на кръстовището, формирано от улиците  " Славянска ",  " Александър фон Хумболт " и " Дойран "  в Благоевград, е доста скъсен, оповестяват от общината.

До този миг се постановяваше водачите да чакат над минута за разрешения сигнал за прекосяване по ул. " Славянска ". С въведените промени в този момент алената светлина за автомобили е 30 секунди, а по ул. " Дойран " е 20 секунди.

За задачата е направена нова циклограма с две времена за корав режим на работа на уредбата с позволени сигнали за прекосяване на МПС.

С въведените промени от Комисия по сигурност на придвижването доста ще бъде облекчен трафикът, а преминаването на коли през едно от най-натоварените кръстовища в Благоевград, обслужващо пътникопотока от и за гл. път Е79, както и за връзка с основни артерии в града, ще бъде улеснено.

Община Благоевград работи в посока възстановяване на режима на работа и на светофарите при I УК на ЮЗУ  " Неофит Рилски " и на входа на кв. " Струмско ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР