Престъпна група, занимавала се с доставка и разпространение на наркотици

...
</TD
>Престъпна група, занимавала се с доставка и разпространение на наркотици
Коментари Харесай

Арести в Пловдив заради марихуана!

Престъпна група, занимавала се с доставка и разпространяване на опиати в цялата страна, е обезвредена от  криминалисти от ОДМВР Пловдив. 

Специализираната полицейска интервенция е проведена след продължителна оперативна работа от чиновници на отдел " Криминална полиция " на пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи по добита информация за проведено разпространяване на марихуана в цялата страна.

След акуратен разбор на събраните доказателства и с дейното подпомагане на сътрудниците им от ГДБОП, криминалистите пристъпили към ареста на 11 съпричастни към закононарушението. В изискванията на необходимост са подхванати голям брой процесуално-следствени дейности.

На територията на регионалните дирекции в Пловдив, Враца и Пазарджик са претърсени 18 адреси и моторни транспортни средства. Иззети са над 20 кг марихуана, нелегално притежавано огнестрелно оръжие и други материални доказателства за реализираната незаконна активност.

Работата по документиране на образуваното по случая досъдебно произвеждане продължава в отдел " Криминална полиция " под надзора на Окръжната прокуратура - Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР