Предлагам да напишем некролог на българския туризъм и да обявим,

...
</TD
>Предлагам да напишем некролог на българския туризъм и да обявим,
Коментари Харесай

Журналистка: Предлагам да напишем некролог на българския туризъм

Предлагам да напишем некролог на българския туризъм и да обявим, че всяка страна под слънцето е подобаваща за туристи, стига да не е България. Това написа във Facebook журналистката Лияна Панделиева, видя  Plovdiv24.bg . Ето цялата й обява:

Не, нищо инцидентно няма в гнусната антиреклама посред август. Странното изследване от Софийски университет няма допирна точка с " Активни консуматори ", само че точно човек с нулева подготвеност по биология се изрече по всички тв приемници и то по метод, който целеустремено да откаже хората да избират Черноморието ни. " 40 пъти замърсяване над нормата! " Ау, хора, водата може да ви наподобява чиста, само че тя е невидимо страшна, тя убива!

Всички злобари през глава към този момент описват за годишни тежки ентеро болести, скрити форми на морска краста, дами с изкапали коси, мъже със смалени мъжки...неща, деца, които линеят и влизат в болница незабавно след края на ваканцията. А в Гърцияяяяяя... А в Турцияяяяяя...

Между другото, в следствие от тази " вест ", в идните месеци към родните хотелиери и туроператори от непознати туристи ще потекат реки от претенции за цялостно връщане на парите за отмора, които ще са прочели тази августовска вест. Вадят по едно здравно за ентеропроблем, развил се в тяхната страна, незабавно след почивката, че и каузи водят.

Някой в действителност ли се радва? Или ЗЛОрадва?

У нас този сезон всичко стартира с две умрели крави без ушни марки и хълцащи репортерски въпроси дали може да са донесени от взривения украински язовир Каховка, продължи с ТВ разсъждения по кое време крайбрежията ни ще бъдат обхванати от украински токсини и гладко се преля в десетдневно развяване на един стек из всички медии. Заложената драма продължи с подчертаване на всевъзможни проблеми, които някъде могат да зародят - някои в действителност действителни и съществени, а други усърдно изсмукани от пръстите.

Липсата на действителна статистика в нашата страна е измежду обективните учредения всеки, който желае да плюе по какво да е в България, да го прави с лекост - отсреща няма информация. Ако всеки случай на ентеро заболяване в курортите и по Черноморието бъде привързан с съображение за диагнозата, може да се окаже, че в 90% от случаите това се дължи на ястие на храна на плажа или поразни будки от изложени на открито артикули, които са обезпечено развъдници на чревни проблеми.

Нали сме наясно, че при догатки свиреп излив на фекалии, това трансформира цвета на водата, миризмата и цялостния тип на акваторията?

Знаем, че до момента нямаме нито един гърмеж от коремни проблеми, а сходно нещо не може да бъде прикрито, откакто всяка детска градина с 20 деца с разстройство е към този момент национална тематика и тя включва изявленията и с бабите на децата.

И да опиша следното: най-жестокото хранително отравяне в живота ми дължа на биосалата в първокласен ресторант в ценъра на Франкфурт. Как боли и по какъв начин се крещи при отравяне с токсин няма да разбере никой, който не го е претърпял. Събудих се в реанимация и ми обясниха, че съм жива поради извънредно крепко сърце и бъбреци. Скоро след моето отравяне, поради въпросните немски кълнове с токсин, в Европа умряха към 60 индивида. Да сте чули или прочели някъде, че към Германия би трябвало да пътувате единствено с приготвена от вкъщи храна?

Между другото, до момента в който течеше интернационалното следствие за източника на чревния палач, наши селскостопански артикули бяха спрени от експорт и познайте какви бяха заглавията в нашите медии!

Това беше второто ми отравяне. Първото бе в първокласен японски ресторант в Лос Анжелис. Беше от типа, който ме накара да мисля, че ще умра поради едните стриди.

На Доминикана ми дадоха обещание гмуркане измежду невероятни корали. Алоу! За сляпа ли ме мислите? Била съм на Британски Вирджински Острови, плувала съм шнорхел в Тайланд и това, което ми показвате е подводен пясъчник с няколко мизерни риби! Но рекламата евентуално може да бие и тази за Червено море! И не - няма публикации, че лъжат за великолепието на коралите си. Мисля, че сме ненавистно зли към себе си. Да, на най-малко 100 места по света е по-хубаво, по-чисто, по-уредено, по от всичко! И там, където и да е това, е на доста Пожарна охрана цена.

У нас проблем не е водата на морето, нито пясъкът, проблем сме ние - първо по какъв начин се държим един към различен, а това се отразява на всичко, което претърпяваме. Ако не харесваме обслужването, то е тъй като там работят хора с нашия личен нрав.

Чудя се ще настане ли бурна наслада в случай че от през днешния ден за на следващия ден закрием Черноморието. Ми на - не става - пясъкът замърсен, водата мръсна, вълните огромни, заплаща се за чадър и шезлонг, мерят храната по излъган метод, няма къде да се паркира, обслужването неприятно...

Всяка година в Турция в комплексите all inclusive изригват чревни проблеми, само че това в никакъв случай не се трансформира в вест.

Всяка година в Австрия по ски курортите хора са обезглавени, тъй като мъртво пияни карат на светлината на челници по затворени писти и се блъскат във въжето на ратрака. И по тази причина никой не оповестява в новините.

Всяка година по известните океански курорти някой е изяден или тежко ранен от акули, само че това, в случай че въобще бъде обявено е в едно изречение и никой не търси роднините на акулата, с цел да ги пита за какво ядат хора.

Днес прочетох от турска медия, че единствено за последните 30 дни от летище Хийтроу към турските курорти отлитат по 75 000 англичани седмично. Горките турски медии, които не знаят нито една хватка, та с един репортажен удар да откажат хиляди.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР