Подписите на хората за референдум за или против еврото са

...
</TD
>Подписите на хората за референдум за или против еврото са
Коментари Харесай

Икономист за приемането ни в еврозоната: Сега яйцето дойде до задника

Подписите на хората за референдум за или срещу еврото са страховете на хората, подклаждани с несъмнено количество пари. Това не е непринудено мероприятие на елементарни български жители, а на хора, които биха провели на драго сърце референдум за излизане на България от НАТО. Така че това не е референдум за или срещу еврото, а за или срещу бъдещето на страната ни в ЕС и Западния свят по принцип. Това разяснява пред Нова телевизия икономистът Никола Янков. 

" Сега се слага този въпрос и то остро, тъй като идва края на процеса по присъединението на България в европейската общественост с еврото и Шенген. Сега яйцето пристигна до задника. Така или другояче България ще влезе в еврозоната. До момента две служебни държавни управления без да имат мандат за това отложиха влизането на България в еврозоната ", уточни той.

" В момента следващите популисти, повлияни от Русия се пробват да яхнат кончето и да нагнетяват страховете на хората. Членството на България в еврозоната е привилегия. Ние въобще не сме най-желаният член на този клуб. Кабинетът на Радев гласоподава 10 млн. лева да бъдат отделени за реклама на този развой, само че не съм чул и лев да е изхарчен от тези пари.

Те гледаха безмълвно и одобрително на самодейността на " Възраждане "   за осъществяване на референдум. Така че на въпроса какво направиха политиците, с цел да смъкват напрежението измежду обществото, отговорът е нищо ", разяснява той.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР