Подписан бе договорът за учредяване на безвъзмездно безсрочно право на

...
</TD
>Подписан бе договорът за учредяване на безвъзмездно безсрочно право на
Коментари Харесай

Подписаха важен договор за бъдещия водно-рехабилитационен център

Подписан бе договорът за основаване на безплатно безсрочно право на градеж в интерес на Фондация " Александър Русев “ върху общински парцел за създаване на водно-рехабилитационен център за хора в неравностойно състояние. Предложението за отдаването на парцела за благородната цел бе направено от кмета по-рано тази година и бе гласувано с болшинство от Общинския съвет.

От 2016 година създателят на фондацията Илиян Русев - Скури дава безвъзмездни водни занимания с лечебна и рехабилитационна устременост на 100 деца с увреждания, npu направен график в басейна, намиращ се в постройката на Спортното учебно заведение в Русе. За да се усили интензитетът на заниманията и да се обезпечи качествена терапия за деца и възрастни желанието на фондацията е да развива активността си в обособен профилиран център. Проектът планува построяването на двуетажна постройка, находяща се на ул. " Руй планина “ в Русе с обща повърхност от 3800 м2.

През последните години идеята за построяването на водно-рехабилитационния център бе подкрепена от доста институции, десетки организации и хиляди русенци посредством разпространение на концепцията и събиране на средства.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР