Пловдивски джип Тойота изчезна мистериозно за секунди, разбра Plovdiv24.bg.Собственикът на

...
</TD
>Пловдивски джип Тойота изчезна мистериозно за секунди, разбра Plovdiv24.bg.Собственикът на
Коментари Харесай

Откриха мистериозно изчезналия джип в Пловдив

Пловдивски джип " Тойота " изчезна мистериозно за секунди, разбра Plovdiv24.bg .

Собственикът на возилото уведоми своите съграждани за неприятната вест в обществените мрежи, като показа, че последно неговата кола е била паркирана на бул. " Хаджи Димитър " в града под тепетата.

Пловдивчанинът помоли за подпомагане другите пловдивски консуматори на фейсбук, както и тези, които са видяли колата някъде, да алармират в полицията. Публикацията събра известност бързо, само че не всички коментиращи бяха трогнати от неприятната вест, застигнала притежателя на автомобила.

Един от коментиращите се усъмни, че колата може да е вдигната от паяк поради погрешно паркиране, а различен напряко си показа мнението без задръжки, че " Няма кой да си постави главата в торбата поради тази кола ". 

Наш кореспондент се свърза с Министерство на вътрешните работи по отношение на случая, а оттова потвърдиха, че автомобилът е бил открит на територията на Пловдив зарязан. Били са откраднати единствено няколко автомобилни елементи. От полицията споделиха, че е формирано досъдебно произвеждане, събират информация за разкриване самоличността на причинителя.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР