Пловдивската полиция разкри и спря разпространението на голямо количество наркотици

...
</TD
>Пловдивската полиция разкри и спря разпространението на голямо количество наркотици
Коментари Харесай

Пловдивската полиция с голям удар срещу наркоразпространението

Пловдивската полиция разкри и спря разпространяването на огромно количество опиати при взаимни дейности с прокуратурата. Това стана ясно по време на конференция, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg.  Случаите са от околните дни и са два. При единия е арестуван жител от Черна гора с голямо количество наркотик - над 10 кг, който той превозвал в колата си на автомагистрала " Тракия ". 

Според специалистите това са препарати, съдържащи интензивно вещество на марихуана. В момента е постановена мярка за неотклонение " Задържане под стража ", като го грози затвор от 3 до 12 години и санкция от 20 000 до 100 000 лв.. Мъжът е арестуван след работа на чиновници на автомагистрала " Тракия " по съмнение, че превозва мигранти. Не се подчинява на стоп палка и потегля да бяга, като се е наложило чиновниците да правят дейности по неговото прекъсване.

Полицаите не откриват мигранти, което ги навежда, че той се занимава с различен тип незаконна активност. Включват куче и мобилен рентген, който им оказва помощ да открият тайник на калниците, където са занитени 10 пакета с растителна маса със мощна миризма.

" При полевия тест чиновниците откриват, че това е синтетичен хашиш - нов вид съвременна дрога ", изясни старши комисар, шеф на полицията в Пловдив.

Аналогично е наказването и за идващия случай, при който са арестувани мъж и жена и двама на 39 години от Пловдив. От София те са взели хероин, тежащ близо 400 грамая, предназначен за разпространяване в Пловдив и в частност - квартал " Столипиново ".

Те са се придвижвали с трен, само че са били арестувани на пловдивската жп гара на слизане. Обвинени са са разпространяване на вискорискови субстанции. Задържани са за 72 часа.

" Предстои взимане на мярка за неотклонение " Задържане по стража " ", заяви Галина Андреева – Минчева, заместник-окръжен прокурор на Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР