Пловдивчанка предупреди за опасна практика в града под тепетата. Ето

...
</TD
>Пловдивчанка предупреди за опасна практика в града под тепетата. Ето
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Ако с мъжа ми слезем от колата и им ударим по 2 шамара?

Пловдивчанка предизвести за рискова процедура в града под тепетата. Ето какво написа дамата в обществената мрежа Facebook:

" Драги съграждани, кое не ви доближава в потенциала да си научите младежите най-малко да пресичат улиците? Давам една от 5-те днешни обстановки за образец.

Двама видимо 13-14-годишни келеша стоят на тротоара, подготвени за спринт на многолюден четирилентов бул.. За колите свети зелено, за пешеходците - алено. Гледат наближаващите коли и хилейки се, подготвени за спринт, чакат колите да наближат светофара.

Щом колите стигат на към 1 метър от зеления за тях светофар, келешите потеглят. Цяла колона кове спирачки. Келешите се плезят, ръкомахат, псуват и тичайки в кръгчета, запълват и двете ленти, до момента в който не светва алено за колите, след това бягат и на идващия светофар се връщат отново.

И по този начин, драги прелестни родители с изтървани хлапета, в случай че с мъжа ми слезем и им ударим по два шамара, с цел да не ги пречука някой силещ се 18-годишен с колата на мама, тъй като няма да успее да спре, по какъв начин ще го приемете... Че сме ви избавили дребните камикадзета или ще ни съдите, че сме блъснали 2 шамара на несъответстващ търчащ на алено за пешеходци, псуващ и забравих да кажа плюещ по колите пубер?

Съответно дали ще съдите 18-годишния с на мама колата или 70-годишния със забавени реакции, който си е на пътя на зелено, само че не е съумяла да реагира? Или ще съдите себе си, че възпитанието им е нула? "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР