Пловдивчанка е имала неприятно преживяване при посещението си в КАТ

...
</TD
>Пловдивчанка е имала неприятно преживяване при посещението си в КАТ
Коментари Харесай

Нагли циганчета стъжниха живота на пловдивчанка пред КАТ

Пловдивчанка е имала неприятно прекарване при визитата си в КАТ Пловдив. Три деца от близката ромска махала са се пробвали да причинят ПТП, откраднат портмонето й, а по-късно са залели колата й със синя течност, видя Plovdiv24.bg във Facebook.

Ето, какво споделя дамата:

" Пред КАТ Пловдив. Още с влизането в паркинга скачат пред колата да ги блъснем преднамерено. Спираме колата, при което си залепват носове, ръце, всичко по прозорците и крещят за парите. Слизам от колата, при което едното ми бърка в джоба и ми взема портфейла, а аз му блъскам ръката.

Започва се с обиди и закани, че ще потроши колата. Удряме им цялостен игнор и отиваме да си вършим работата. 10 минути по-късно се връщаме и те чакат пред колата.

Тръгваме да се качваме и стартират да плюят нас и да поливат колата с не знам и аз какво. От мен получиха единствено репликата “кажи на майка ти да почне работа ".

Потребителите на мрежата не скриха възмущението си и споделиха, че това е честа процедура на децата там.

" Всичко се случва на 30 метра от КАТ, всички знаят, само че никой не взима ограничения. Най-тъжното е, че в КАТ се държат с хората пренебрежително и неучтиво, а в това време бездействат по отношение на " джунглата " пред тях. "

" Аз на тоя " паркинг " не спирам повече, откогато ме налазиха за 50 стотинки да ми пазили колата. Знаех, че в случай че не им дам да я пазят, ще стане нещо сходно на това тук, по тази причина спирам вътре на пазара. Намират се места. "

" Това на Руския пазар ли е?Там в случай че не дадеш стотинки на децата ти се случва това ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР