Пловдивчанин засне поредното нагло изпълнение не на един, а на

...
</TD
>Пловдивчанин засне поредното нагло изпълнение не на един, а на
Коментари Харесай

Пловдивчанин засне, не един, а цели двама нагледци

Пловдивчанин снима следващото безочливо осъществяване не на един, а на цели двама водачи, видя  Plovdiv24.bg във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив и покрайнината ".

Ситуацията се е разиграла на кръстовището на Аграрния университет. От видеото проличава по какъв начин мъжът чака на червен светофар, а двама водачи вземат решение да го прередят с цел да минат преди него, когато светне зелено.

" Коментарите оставям на вас. ", написа той.

" Забавиха ли те нещо? На някой попречиха ли? И без това целия град е леш, дано не издребняваме за такива неща. Това е от години по този начин и по-зле ще става. И аз го върша същото и ще не преставам да го върша. Снимай по-добре тези, които, като светне зелено и потеглят все едно са на заравяне. И вместо да минат 20 коли, минават 8. Градът е задръстен поради такива неможачи, а не поради тези, които се подредиха пред теб.

" На този ляв завой, това е наложително! ", коментира иронично различен.

Всяка заран минавам от там и постоянно си очаквам в лява лента. В най-лошия случай на 3 тия светофар се минава. Това са 3-4 мин. Да застанат едни служители на реда на входа на Макдоналдс и да видиш по какъв начин се цялостни хазната справедливо. По 50 на човек. Минимум 100 кинта на светофар.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР