Пловдивчанин реши да сигнализира за непроходими тротоари в центъра на

...
</TD
>Пловдивчанин реши да сигнализира за непроходими тротоари в центъра на
Коментари Харесай

Непроходими тротоари в Центъра мъчат пловдивчани

Пловдивчанин реши да алармира за непроходими тротоари в центъра на града, видя  Plovdiv24.bg . Той е разгласил и фотоси в " Забелязано в Пловдив ", с цел да покаже какво е положението на предопределените за пешеходците места за безопасно преминаване.

Става въпрос за улица " Йоаким Кърчовски ", която е пресечка на бул. " Васил Априлов ". Макар и дребна улицата е много натоварена, защото наоколо е една от базите на УМБАЛ " Свети Георги ", Медицинския университет, дирекция " Местни налози и такси ", лаборатория и така нататък

От фрагментите е видно, че тротоар няма, прорасли издънки от дърветата покриват цялата му повърхност, която така и така е тясна. Допълнително корените на дърветата също пречат на свободното и безвредно прекосяване.

Вариантът е бързо притичване по пътното платно, с цел да могат пешеходците да преминат от единия край до другия на улицата.

Наскоро пред  Plovdiv24.bg разяснява, че огромните дървета, които заемат задачите тротоари е сериозен проблем, още повече че те са към края на своя витален цикъл. 

По думите му, в случай че те бъдат отстранени няма и по какъв начин да се посадят нови, защото няма задоволително пространство и още веднъж ще пречат.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР