Пловдивчанин ни изпрати свое предложение, с което, по неговите думи,

...
</TD
>Пловдивчанин ни изпрати свое предложение, с което, по неговите думи,
Коментари Харесай

Пловдивчанин за кошмарния трафик на Централна гара: Направете временно кръгово кръстовище!

Пловдивчанин ни изпрати свое предложение, с което, по неговите думи, кошмарният трафик към Централна гара би се облекчил. Според него решението е да се напряко едно краткотрайно кръгово кръстовище. Ето за какво:

Отскоро сфетофарите на Централна гара към този момент работят поради пробива и стартира лека-полека да ни дебне заплахата.

На фотосите, които ви адресирам се вижда по какъв начин от три свободни ленти придвижването е събрано в една, в случай че там има и спирка и откакто спре автобус минаване просто няма.

Аз персонално избирам да направя противоположен завой, с цел да не се блъскам още повече в трафика, само че лента за противоположен няма - даже и сега, когато и в 3-те ленти няма никакви ремонтни действия.

На кръстовището, на което сега светофарите не работят, ще е добра концепция да се постави едно временно пластмасово кръгово придвижване, с цел да се избегнат произшествия.

Припомняме, че заради пробива под Централна гара северното платно на бул. " Христо Ботев “ е затворен за пътни транспортни средства в сектора от автогара " Юг “ до източния полукръг на кръговото кръстовище, като придвижването ще се прави в двете посоки в южното платно.

Десният завой към ул. " Иван Вазов “ и булевардите " Руски “ и " Васил Априлов " не е вероятен. Надясно ще може да се завива по ул. " Любен Каравелов “. 

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР