Пловдивчани се събират пред Общинския съвет за извънредната сесия, свързана

...
</TD
>Пловдивчани се събират пред Общинския съвет за извънредната сесия, свързана
Коментари Харесай

Започва извънредната сесия на Общинския съвет за Пловдивския панаир

Пловдивчани се събират пред Общинския съвет за изключителната сесия, обвързвана с " Пълдин туринвест " АД, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

По искане на 20 общински съветници на сесията би трябвало да се гласоподава още веднъж решението по какъв начин да гласоподава представителят на община Пловдив на идното Общо заседание на акционерите, планувано за 9 януари, а при липса на кворум - на аварийна дата 24 януари. Предложението е представителят Ясен Михайлов да гласоподава с " срещу " по всички точки на ОСА. Ако болшинството одобри предлагането, ще се промени приетото решение от сесията на 19 декември. 

На предходната сесия 28 съветници гласоподаваха " за ", 20 " срещу " и 1 " въздържал се " по двете точки, свързани с пловдивския панаир. Едната касаеше метода на гласоподаване на представителя на община Пловдив на идното ОСА, а втората - по отношение на увеличението на капитала на " Пълдин туринвест " АД.

На сесията участват и Ивайло Мирчев от " Демократична България ". " Тук сме да покажем, че това решение е опит да се извърши следващото закононарушение към Пловдив и към жителите на Пловдив. Виждаме по какъв начин корупцията се сплотява. Ще търсим отговорност на национално равнище, тъй като за сходни решения постоянно има тил на най-високо равнище " - разяснява Иванов.

" Против сме, тъй като ще бъде продаден признакът на икономическия разцвет на Пловдив. Панаирът е ситуиран върху 350 декара повърхност, Гергов ще ги изравни със земята и ще ги застрои " - съобщи пловдивчанин.

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР