От полицията дадоха подробности за тежката катастрофа край Поморие, за

...
</TD
>От полицията дадоха подробности за тежката катастрофа край Поморие, за
Коментари Харесай

Пострадалото дете в катастрофата край Поморие не е било в детско столче

От полицията дадоха детайлности за тежката злополука край Поморие, за която Burgas24.bg заяви. ПТП-то стана през вчерашния ден към 13 часа в сектора сред бензиностанция " Дега “ и къмпинг " Европа “, наоколо до винарска маза " Бойар “.

Лек автомобил " Ауди А 7 “, ръководен от 28-годишен мъж от Стралджа, евентуално заради придвижване с несъобразена скорост, блъска в задната част движещия се пред него лек автомобил " Фолксваген Голф “, ръководен от 67-годишен мъж от Сливен. Вторият автомобил се завърта на пътното платно и се блъска в движещия се насрещно лек автомобил " Рено Клио “, ръководен от 40-годишна жена от Мездра.

От случая на място починаха лидерът на фолксвагена и 61-годишната му брачна половинка, пътуваща на предната дясна седалка. Тежко ранени и настанени за лекуване в поделение " Реанимация “ на УМБАЛ – Бургас са: Водачката на реното, което е получила фрактура на крайниците. Нейната спътница – 61-годишна жена, пътуваща на предната седалка, е получила тежка гръдна контузия, фрактура на китката и на ребрата. 65-годишна жена, пътуваща на задната седалка на същия автомобил, е получила фрактура на ребрата. 6-годишно момченце, пътуващо на задната седалка в колата, само че без да е в детско столче, е получило черепно-мозъчна контузия и кръвоизлив в мозъка.

Водачът на аудито е тестван за приложимост на алкохол и опиати. И двете проби били негативни, като е взета кръв и урина за химичен разбор. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР