От 22 до 24 септември фестивалът Арт Будилник – Събуди

...
</TD
>От 22 до 24 септември фестивалът Арт Будилник – Събуди
Коментари Харесай

Театър, концерти, кино и кулинария на Арт Будилник в Пловдив

От 22 до 24 септември фестивалът " Арт Будилник – Събуди се за просвета " се придвижва в Пловдив, с цел да зарадва жителите и гостите на града с 6 събития - театър, кулинарно шоу, концерт, показване на книга и филм, доста страсти и още повече смях.

Лятно кино " Орфей “ отваря необятно порти за дребни и огромни от 22 до 24 септември. Програмата ще стартира в петък 22 септември, точно на Деня на българската самостоятелност. Точно в 19:30 ч. ще бъде показан спектакълът " НЛО вечно ", с който ще бъде почетена паметта на огромните Велко Кънев и Чочо Попйорданов. Едни от най-успешните и обичани български артисти, измежду които Георги Мамалев, Антон Радичев и Катерина Евро, ще напомнят емблематични песни, скечове и ще опишат спомените си от несъществуващото към този момент телевизионно предаване " Клуб НЛО ".

На 23 септември в 18.00 ч. със своите фенове ще се срещнат Богдана Карадочева и Стефан Димитров, които ще показват книгата си " Безнадежден случай “ и ще опишат забавни истории от своя персонален и професионален път. Веднага след тях, сцената на лятно кино " Орфей “ ще завладее една от най-обичаните ни естрадни звезди Кичка Бодурова. С най-големите си шлагери тя дава обещание да направи съботната вечер незабравима. 

В последния фестивален ден на 24 септември от 18.00 ч. своите кулинарни умения и трикове ще показа особено спечелилият от Hell`s Kitchen Станислав Иванов. Специално за пловдивчани началник готвачът готви кулинарно шоу, с което да отвори сетивата на гостите. След като завърши готварската фиеста, от 20 часа гостите на фестивала могат да гледат кино лентата " Игра на доверие “ като специфичен посетител на прожекцията ще бъде актрисата Яна Маринова, по чиято концепция е основана и самата лента. 

Всички събития от програмата на " Арт Будилник – Събуди се за просвета " са с вход свободен и се организират с поддръжката на Община Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР