Операцията на 5-годишното момченце от Пловдив, което е било жестоко

...
</TD
>Операцията на 5-годишното момченце от Пловдив, което е било жестоко
Коментари Харесай

Операцията на 5-годишното момченце от Пловдив е преминала успешно

Операцията на 5-годишното момченце от Пловдив, което е било грубо измъчвано, е минала сполучливо. Това заяви за Plovdiv24.bg  юристът и необикновен бранител на детето Васил Попов. Била е присадена кожа тук-там по главичката на детето. 

Неговият биологичен татко и юристът по бракоразводното дело сега са при обществените служби и се договарят каква да бъде закрилата на детето. Има вид то да бъде върнато при бащата, който работи в Германия, защото няма данни за риск при него. Според юрист Попов, не следва детето да бъде ограничавано от биологичния си родител, макар че с майката имат висящо дело за бракоразвод.

Пак по думите на юриста психическата контузия, която е претърпяло детето, е мъчно поправима, изключително когато се знае, че има комплицирано комбиниране на събитията и данни за аутично заболяване. 

Бащата е изразил подготвеност да си го върне в нормалната среда в Германия, в която доскоро е било детето. 

Майката сама е алармирала за положението на детето, откакто е видяла уврежданията, сподели още юрист Попов.

Припомняме, че детето е било обезобразено след побой от страна на мъжа, който живеел с майката. От прокуратурата оповестиха, че въпросният неведнъж е малтретирал и физически, и вербално детето. Биологичният татко на момченцето е бил в чужбина по време на насилието. 

В петък вечерта Районният съд в Пловдив освободи майката с мярка " подписка “, само че остави за непрекъснато в ареста приятеля ѝ.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР