Окръжният съд в Пловдив остави в ареста бизнесмена Симо Касабов,

...
</TD
>Окръжният съд в Пловдив остави в ареста бизнесмена Симо Касабов,
Коментари Харесай

Симо Касабов, пребил съпругата си с тенис ракета, остава зад решетките

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста предприемача Симо Касабов, упрекнат, че преди дни е нанесъл тежък побой над брачната половинка си, след който тя остана без далак, с две счупени ребра и голям брой други контузии. Заради патологична ревнивост Касабов следял с проследяващи устройства цялото семейство, постоянно ги заключвал и редовно тормозел жена си, обясниха от прокуратурата.

Защитата изиска да бъде разпитана 13-годишната щерка, която имала упреци към майка си и в допълнение настоя за отказ на правосъдния състав, поради преднамереност. Нищо от това не се случи и желанието на арестувания да бъде оставен под " домакински арест ", с цел да ръководи бизнеса си, не беше задоволено.

Отново с отвод завърши и правосъдното съвещание, формирано по тъжба против задържане на различен обвинен за домашно принуждение – Ивайло Булгуров. 48-годишният мъж остана в ареста поради малтретиране на личната си майка. Ден преди експанзията, Булгуров се прибрал след двумесечно лекуване в клиника за алкохолна взаимозависимост. Въпреки че имала извадена против него ограничаваща заповед, дамата се съгласила да го приюти до момента в който синът ѝ си откри квартира. Булгуров има към този момент излежана присъда – преди години той е умъртвил собствен съквартирант.

Съдът отсрочи за на следващия ден разглеждането на делото против някогашният служител на реда Иван Дачев, който преби до гибел баба си. Това стана поради настояването му за нов юрист. Дачев редовно е упражнявал експанзия против 95-годишната си баба, до момента в който след следващия запой на 13 декември я пребил два пъти в продължение на няколко часа. Възрастната жена беше открита в безпомощно положение от гледачката си и издъхна по-късно в болничното заведение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР