Огромни задръствания и тапи на Голямоконарско шосе. За това сигнализираха

...
</TD
>Огромни задръствания и тапи на Голямоконарско шосе. За това сигнализираха
Коментари Харесай

Кошмарни тапи измъчват пловдивчани: Строителите не работят по обектите

Огромни тапи и тапи на " Голямоконарско шосе ". За това алармираха ядосани пловдивчани в редакцията на  Plovdiv24.bg . В " Забелязано в Кършияка " други пък онагледяват със фотоси и видео обстановката от тази заран.

Нашите читатели споделят, че на обектите не се работи толкоз интензивно, колкото се изисква значимостта им. Даже оферират да се работи и вечер, а в случай че не вечер, то най-малко денят разрешава да е по-отрано заран до по-късно вечерта. Освен " Голямоконарско шосе " те показват, че ситуацията е същото на различен основен обект - Централна гара, където са ситуирани машини, само че строителите не работят толкоз интензивно.

" Километрични тапи на " Голямоконарско шосе " още от автомагистралата, а на уширението 5-6 индивида (има поради строители - бел. ред.) седят край багера и не работят. Хората се гърчат, опашки на влизане по " Коматевско шосе ", никой не работи. В момента на " Голямоконарско шосе " един екскаватор работи, един камион и 4 индивида седят. На такива обекти непрекъснато би трябвало да се работи, градът е задръстен от коли. ", споделя нашият четец.

Последните две седмици ситуацията с трафика е доста съществено, по тази причина е належащо повече машини и повече служащи, добавя той.

Това води до това, че на кръстовището на " Дунав " и " Победа " откъм автогара " Север " задръстването от коли е огромно тази заран.

" И не стига че е лимитирано придвижването, ами и в последна дясна лента се паркира умерено. Може и да пречат в допълнение, само че кой да види? "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР