Огромен проблем се появи днес пред хиляди абонати на EVN,

...
</TD
>Огромен проблем се появи днес пред хиляди абонати на EVN,
Коментари Харесай

След 33 часа абсолютно никой няма да може да си плати сметката към EVN

Огромен проблем се появи през днешния ден пред хиляди клиенти на EVN, предава Plovdiv24.bg . Неприятната обстановка касаеше тези клиенти на електроразпределителното сдружение, които желаеха да си платят сметката посредством уеб страницата на компанията. Причината - единствено допреди минути интернет страницата не работеше и на процедура уеб сайтът не можеше да се отвори. Към 11,20 часа казусът, наподобява, е отхвърлен.

, само че съгласно изпратеното до медиите известие това трябваше да се случи от на следващия ден, 21 септември:

Поради техническите действия няма да са вероятни заплащания на фактури за употребявана сила в интервала от 20:00 ч. на 21 септември (четвъртък) до 06:00 ч. на 25 септември 2023 година (понеделник).

Обслужването на клиенти – персонално, по телефон и имейл, също ще бъде затруднено, като ще има опция единствено за общи съвещания и приемане на документи в офисите на компанията.

EVN България осведоми, че по отношение на техническо възобновяване и възстановяване на системата за обработка на данни, няма да са вероятни заплащания на фактури за употребявана сила за интервала от 20:00 ч. на 21 септември (четвъртък) до 06:00 ч. на 25 септември 2023 година (понеделник). В посочения интервал няма да са вероятни заплащания нито на каси на " Български пощи “ ЕАД и EasyPay (Изипей), нито посредством онлайн банкиране или други интернет канали.

Дейността на EVN Офисите, в това число Бизнес центровете, в посочения интервал ще бъде с лимитирани функционалности, като ще са вероятни единствено общи съвещания и приемане на документи. Приемът на документи в офисите в тези дни няма да е вероятен. В тази връзка съветваме клиентите да възнамеряват своите визити в офиси по този начин, че да не съвпаднат с упоменатия период. В телефонния център клиентите ще могат да получават също единствено лимитирана консултация и информация.

Периодът за обновяване на системата е определен по този начин, че да обхване главно неработни дни за да се минимизира неудобството за клиентите.

Обновяването на билинг системата в EVN България ще разреши по-бърза обработка на информация и данни, което е част от развиването на дейностите за свободния пазар на електрическа енергия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР