Общинският съветник от ПП Кауза България“ Румяна Толова бе избран

...
</TD
>Общинският съветник от ПП Кауза България“ Румяна Толова бе избран
Коментари Харесай

Румяна Толова ще представя Пловдив в проект: Изграждаме Европа с представители на местното самоуправление

Общинският консултант от Политическа партия " Кауза България “ Румяна Толова бе определен за локален представител на мрежата " Изграждаме Европа с представители на локалното самоуправление “ към Европейската комисия. Като член на мрежата, тя ще взе участие в диспути с членове на изборния си регион и/или в локални медии, отдадени на политическите начинания и ограниченията, реализирани от Европейски Съюз.

Проектът " Изграждаме Европа с представители на локалното самоуправление “ има за цел да усъвършенства връзката по въпросите на Европейски Съюз посредством построяването на невиждан съюз сред европейските структури и структурите на локалното самоуправление, и по-конкретно посредством разискване на значими тематики за района с жителите.

Този план ще даде опция на локалните политици да работят дружно и да популяризират информация за свързани с Европейски Съюз тематики, които вълнуват гласоподавателите им на локално ниво. Той ще помогне и за възстановяване на взаимоотношението и поощряване на дебатите за тези проблеми и бъдещето на Европа. Общата цел е да подкрепим основаването на една в действителност европейска социална сфера.

" За мен е голяма чест, избирането ми от Общинския съвет, за представител в този план. Това ще добави работата ми през последните години, която е ориентирана към дейна връзка с жителите, разискване и дефиниране на техните проблеми, както и вероятните способи за решаването им през политиките, които с " Кауза България “ реализираме. Като политик, за мен е значима съответната и дейна връзка с хората. Смятам, че планът ще бъде доста потребен при популяризирането и привнасянето на положителни европейски практики в локалното самоуправление и ще насърчи по-добрата връзка сред локалната власт и пловдивчани. “, съобщи Толова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР